RESERVEER JOUW TICKET

WELKOM BIJ RUAH SCHOOL VAN PROFETIE

 Groeten van Matthew Helland, Directeur van RUAH

 

Niveau 1: Leren Profeteren

Informatie - Demonstratie -Activatie

Leer hoe een gezonde en bijbelse profetische bediening eruit ziet en leer hoe je zelf profetische woorden kan geven en ontvangen. 

Gedurende een maand komen de groepen wekelijks (online) samen zodat trainers jou gaan trainen in de profetische bediening.

Inschrijving voor deze cursus geeft je toegang tot: een uur live (online) onderwijs, meer dan 5 uur online video onderwijs met meer dan 21 profetische oefeningen, een lesboek, het boek ‘Gods stem horen en zien’. Inclusief certificaat wat je toegang geeft tot Niveau 2. 

 

 

 

Niveau 2: Ontdek de kracht van het evangelie

Krijg een stevig, bijbels fundament in waarom en hoe we het evangelie kunnen delen zoals Jezus en zijn discipelen dat deden: met kracht.

De cursus bevat onderwerpen als: Waarom evangelisatie met kracht? Gods gevoelens begrijpen, onze motivatie voor evangelisatie, het proces van evangelisatie, intimiteit en autoriteit, de doop in de Heilige Geest en tongentaal, hoe je woorden van kennis en wijsheid kunt krijgen, hoe zieken te genezen, hoe je bewust kunt groeien in evangelisatie met kracht en meer!

Studenten krijgen een uur live (online) onderwijs, toegang tot meer dan vijf uur online video onderwijs met oefeningen, het handboek Niveau 2, vier weken training als groep, en het boek “Evangelisatie met kracht, gewoon doen!”

Niveau 3: Dromen en visioenen interpreteren

 Meer dan 30 % van de bijbel bestaat uit profetische dromen en visioenen. Vaak weet de gemiddelde gelovige niet wat de Bijbelse betekenis is van deze symbolen. Het leren om dromen en visioenen te interpreteren is een essentieel onderdeel van hedendaagse profetische bediening. Deze cursus is gebaseerd op het boek ‘Je dromen en visioenen begrijpen’ van Jolande Bijl. Hierin worden duizend mogelijke betekenissen van symbolen uit ons dagelijks leven uitgelegd, gebaseerd op de bijbel.

Onderwerpen die aan bod komen zijn: bijbelse betekenis van nummers. Hoe je dromen, visioenen en beelden kunt interpreteren, waarom God spreekt door dromen en veel meer. Je krijgt meer dan 4 uur onderwijs online, een manual, het boek "Je dromen begrijpen", 4 avonden groepstraining, een uur live (online) training.

 

Gods stem horen en zien: de kracht van profetie

Het vernieuwde boek van Matthew Helland over profetie is nu te bestellen. Om het te bestellen stuur je je naam en woonadres naar [email protected]. Ook maak je €23,10 (ovv Gods stem horen en zien) over naar:
New Life Equip NL95 INGB 0008 0233 14
Lees hier het eerste hoofdstuk