WELKOM BIJ RUAH SCHOOL VAN PROFETIE

Groeten van Matthew Helland, Directeur van RUAH

Niveau 1: Leren Profeteren

Informatie - Demonstratie -Activatie


Leer hoe een gezonde en bijbelse profetische bediening eruit ziet en leer hoe je zelf profetische woorden kan geven en ontvangen.


Gedurende een maand komen de groepen wekelijks (online) samen zodat trainers jou gaan trainen in de profetische bediening.


Inschrijving voor deze cursus geeft je toegang tot: een uur live (online) onderwijs, meer dan 5 uur online video onderwijs met meer dan 21 profetische oefeningen, een lesboek, het boek ‘Gods stem horen en zien’. Inclusief certificaat wat je toegang geeft tot Niveau 2.

Niveau 2: Ontdek de kracht van het evangelie

Krijg een stevig, bijbels fundament in waarom en hoe we het evangelie kunnen delen zoals Jezus en zijn discipelen dat deden: met kracht.


De cursus bevat onderwerpen als: Waarom evangelisatie met kracht? Gods gevoelens begrijpen, onze motivatie voor evangelisatie, het proces van evangelisatie, intimiteit en autoriteit, de doop in de Heilige Geest en tongentaal, hoe je woorden van kennis en wijsheid kunt krijgen, hoe zieken te genezen, hoe je bewust kunt groeien in evangelisatie met kracht en meer!


Studenten krijgen een uur live (online) onderwijs, toegang tot meer dan vijf uur online video onderwijs met oefeningen, het handboek Niveau 2, vier weken training als groep, en het boek “Evangelisatie met kracht, gewoon doen!”

Niveau 3: Dromen en visioenen interpreteren

Meer dan 30 % van de bijbel bestaat uit profetische dromen en visioenen. Vaak weet de gemiddelde gelovige niet wat de Bijbelse betekenis is van deze symbolen. Het leren om dromen en visioenen te interpreteren is een essentieel onderdeel van hedendaagse profetische bediening.


Deze cursus is gebaseerd op het boek ‘Je dromen en visioenen begrijpen’ van Jolande Bijl. Hierin worden duizend mogelijke betekenissen van symbolen uit ons dagelijks leven uitgelegd, gebaseerd op de bijbel.


Onderwerpen die aan bod komen zijn: bijbelse betekenis van nummers. Hoe je dromen, visioenen en beelden kunt interpreteren, waarom God spreekt door dromen en veel meer. Je krijgt meer dan 4 uur onderwijs online, een manual, het boek "Je dromen begrijpen", 4 avonden groepstraining, een uur live (online) training.

Wil je RUAH 1 Live volgen?

Geef jezelf op door een e-mail te sturen naar

info@prophesyandheal.com

Gods stem horen en zien

Het boek van Matthew Helland over profetie is hier te bestellen.

Droom én doe jij met ons mee?

Onze droom is een nieuwe generatie van profeten van liefde te zien opstaan die de liefde en kracht van God mogen laten zien door heel de wereld.


Missie Het opstarten en geven van scholen van profetie wereldwijd.


Visie De grote opdracht vervullen door het opleiden van profetische Christenen die de liefde, de stem en de kracht van God kenbaar maken.


Strategie Het creëren van een veilige plek waar studenten en trainers de vrijheid hebben om hun intieme relatie met God te ontwikkelen en deel kunnen zijn van een gemeenschap waar iedereen aangemoedigd wordt in het luisteren naar Gods stem en het activeren van de gaven van de Heilige Geest.


Ons hart (DNA) We leven in een intieme verbinding met Gods hart. God is liefde en we verlangen ernaar om elk moment van onze levens in intieme gemeenschap met Hem te leven (Genesis 6:9). We horen het ritme van Zijn hartslag.


Wil jij toegerust worden in profetie, geestelijke gaven, kracht evangelisatie, interpretatie van dromen en nog meer?


Zijn Geest rust ons toe zodat we bekwaam zijn om het grote gebod en de grote opdracht te kunnen uitvoeren (Marcus 12:28-34; Matt. 28:16-20).


Dit doen we het best in community met elkaar.


Op deze site vind je ons actuele aanbod en hieronder ook de link van onze webwinkel, waar je onze trainingen en boeken kunt aanschaffen.


Ook kun je meebouwen aan ons werk via giften.

Powered by