Español Nederlands Scarlet Cord English Store Login

RUAH - SCHOOL VAN PROFETIE

"LEVEN NAAR HET RITME VAN GODS HARTSLAG."

NIVEAU 1: PROFETISCHE ACTIVATIE

Informatie - Demonstratie -Activatie

Leer hoe een gezonde en bijbelse profetische bediening eruit ziet en leer hoe je zelf profetische woorden kan geven en ontvangen. 

 Gedurende een maand komen de groepen wekelijks samen zodat trainers jouw gaan trainen in de profetische bediening.

Inschrijving voor deze cursus geeft je toegang tot: een uur live (online) onderwijs van Matthew Helland, meer dan 5 uur online video onderwijs met meer dan 21 profetische oefeningen, een lesboek, het boek ‘Profeteren, gewoon doen!’ Inclusief certificaat wat je toegang geeft tot Niveau 2. Voor de maand van januari kost deze cursus maar 75 euro. 

 

NIVEAU 2: EVANGELISATIE MET KRACHT

Krijg een stevig, bijbels fundament in waarom en hoe we het evangelie kunnen delen zoals Jezus en zijn discipelen dat deden: met kracht.

De cursus bevat onderwerpen als: Waarom evangelisatie met kracht? Gods gevoelens begrijpen; onze motivatie voor evangelisatie; het process van Evangelisatie; intimiteit en autoriteit; de doop in de Heilige Geest en tongentaal; hoe je woorden van kennis en wijsheid kunt krijgen; hoe zieken te genezen; hoe demonen uit te drijven; hoe je bewust kunt groeien in evangelisatie met kracht en meer!

Studenten krijgen een uur live onderwijs van Matthew Helland, toegang tot meer dan vijf uur online video onderwijs met oefeningen, het handboek Niveau 2, vijf weken training als groep, en het boek “`Evangelisatie met kracht; gewoon doen!” Voor de maand januari kost deze cursus maar 85 euro. 

NIVEAU 3: INTERPRETATIE VAN DROMEN EN VISIOENEN

"Luister toch naar Mijn woorden!
Als iemand onder u een profeet is,
maak Ik, de HEERE, Mij door een visioen aan hem bekend,
spreek Ik met hem door een droom." Num. 12:6 HSV

Meer dan 40 % van de bijbel bestaat uit profetische dromen en visioenen. Vaak weet de gemiddelde gelovige niet wat de Bijbelse betekenis is van deze symbolen. Het leren om dromen en visioenen te interpreteren is een essentieel onderdeel van hedendaagse profetische bediening. Deze cursus is gebaseerd op het boek ‘Je dromen en visioenen begrijpen’ van Jolande Bijl. Hierin worden duizend mogelijke betekenissen van symbolen uit ons dagelijks leven uitgelegd, gebaseerd op de bijbel.

Onderwerpen die aan bod komen zijn: bijbelse betekenis van nummers, Hoe je dromen, visioenen en beelden kunt interpreteren, waarom God spreekt door dromen en veel meer. Je krijgt meer dan 4 uur onderwijs online + een manual +het boek Je dromen begrijpen + 4 avonden groups training + een uur training van Matt Helland of Jolande Bijl live. Deze cursus kost 80 euro. 

 

Welkom bij RUAH School van profetie

Groeten van Matthew Helland, Directeur van RUAH

 

AANBEVELINGEN

"Matt Helland zal je inspireren, bemoedigen en geloof geven dat God ook ónze prediking van het evangelie wil bevestigen met bovennatuurlijke kracht. Ik heb hem leren kennen als een integer,  betrouwbare, nederige, en toegewijde man van God."

-Jan Pool, Oprichter en leider Heartlink

 

"Matt nodigt je uit om te evangeliseren zoals Jezus het deed: met liefde en kracht, door gebruik te maken van profetie, genezing en bevrijding, en door je bewust te zijn van Gods aanwezigheid. Zijn boeken en onderwijs zijn als een gereedschapskist met alle "tools" die je nodig hebt om te bouwen aan het Koninkrijk!"

- Hans Maat, Directeur Evangelisch Werkverband binnen de Protestantse Kerk

"Matthew Hellands onderwijs is een echte aanrader voor heel evangelisch en charismatisch Nederland.

Wat mij aanspreekt is dat hij erin is geslaagd om het gebied van de gaven van de Geest zeer toegankelijk te maken. Zijn onderwijs is toegankelijk en praktisch toepasbaar."

-Machiel Jonker, voorganger pinkstergemeenten Sjaloom en Voorzitter van de VPE

Matthew & Femke Helland

Sinds 2010 geven Matt en Femke scholen van profetie overal ter wereld. Ze wonen in Amsterdam waar ze twee gemeenten gestart zijn. Ook helpen ze mensen in de Rosse Buurt van Amsterdam werkzaam zijn samen met Bright Fame en Scharlaken koord. 

 

ONS HART (DNA) EN MEER

Missie Het opstarten en geven van scholen van profetie wereldwijd. 

Visie De grote opdracht vervullen door het opleiden van profetische Christenen die de liefde, de stem en de kracht van God kenbaar maken. 

 Strategie Het creeren van een veilige plek waar studenten en trainers de vrijheid hebben om hun intieme relatie met God  te ontwikkelen en deel kunnen zijn van een gemeenschap waar de iedereen  aangemoedigd wordt in het luisteren naar Gods stem en het activeren van de gaven van de Heilige Geest. 

Ons hart (DNA) 

We leven in een intieme verbinding met Gods hart. God is liefde en we verlangen ernaar om elk moment van onze levens in intieme gemeenschap met Hem te leven (gen. 6:9). We horen het ritme van zijn hartslag. 

 We geloven dat we in staat zijn te doen wat de bijbel zegt dat we kunnen doen. Jezus zegt dat ieder die in Hem gelooft dezelfde werken als Hij kan doen, en zelf grotere (Joh. 14:12) en dat tekenen, woderen en genezing gepaard gaat met de prediking van Zijn woord (Markus 16:17)

 We geloven dat profetie voor iedereen is. Idereen kan profeteren door elkaar op te bouwen, bemoedigen en troosten. Ook kunnen we getuigen van Jezus, want getuigen van Jezus is profeteren. (hand. 2:17-18, 1 cor. 14:3 en hand. 19:10) 

 We streven erna altijd nederig en vrijgevig te zijn en we plaatsen onszelf vrijwillig onder goddelijke authoriteit. Onze zekerheid en waarde komt van God. 

We striven ernaar om leerbaar, corrigeerbaar, respectvol en vol vriendelijkheid, liefde en goedheid te zijn. We concurreren niet met elkaar, maar wel vullen elkaar aan. We streve ernaar anderen te helpen om in zijn of haar roeping en bestemming te wandelen. We eren en dienen de lokale kerk. 

We wijzen wettische religie af en omarmen het evangelie van Jezus Christus. Zoals Jezus delen we Gods genade en waarheid (Joh. 1:17). We zijn vrienden van ‘zondaars’ en mensen die afgewezen worden door religieuze mensen (lukas 15:2, 7:34) We streven ernaar net zo van anderen te houden als Jezus van ons houdt 

 

4 maart is de volgende kans om door te stromen in RUAH School van profetie niveau 1 (8 april en 6 mei zijn anderen data voor niv. 1)  en 25  maart begint niveau 2. (29 april en 3 juni zijn andere data voor niv. 2) Niveau 3 begint op 18 maart. Als U wilt deelnemer worden, stuur een bericht naar [email protected]

School van profetie (niv. 1)

Profetische activatie

00

Dagen

00

Uren

00

Min

00

Sec

School van profetie (niv. 2)

Evangeliseren met kracht

00

dagen

00

uren

00

min

00

sec

School van profetie (niv. 3)

Je dromen, visioenen, en beelden begrijpen

00

dagen

00

uren

00

min

00

sec
Close

Prophesy: Just do it! 

Video Course

Enter your details below and your can get started right away!