Español Nederlands Scarlet Cord English Store Login

WELKOM BIJ RUAH SCHOOL VAN PROFETIE

Groeten van Matthew Helland, Directeur van RUAH

 

CURSUSSEN

Activatie | Ontdek de kracht van het evangelie | Dromen en visioenen

RUAH - SCHOOL VAN PROFETIE

NIVEAU 1: PROFETISCHE ACTIVATIE

Informatie - Demonstratie -Activatie

Leer hoe een gezonde en bijbelse profetische bediening eruit ziet en leer hoe je zelf profetische woorden kan geven en ontvangen. 

Gedurende een maand komen de groepen wekelijks samen zodat trainers jou gaan trainen in de profetische bediening.

Inschrijving voor deze cursus geeft je toegang tot: een uur live (online) onderwijs van Matthew Helland, meer dan 5 uur online video onderwijs met meer dan 21 profetische oefeningen, een lesboek, het boek ‘Profeteren, gewoon doen!’ Inclusief certificaat wat je toegang geeft tot Niveau 2.

Startdata:
12 januari 2022
16 februari 2022
23 maart 2022
20 april 2022
25 mei 2022
7 september 2022
12 oktober 2022
16 november 2022

 

NIVEAU 2: ONTDEK DE KRACHT VAN HET EVANGELIE

Krijg een stevig, bijbels fundament in waarom en hoe we het evangelie kunnen delen zoals Jezus en zijn discipelen dat deden: met kracht.

De cursus bevat onderwerpen als: Waarom evangelisatie met kracht? Gods gevoelens begrijpen, onze motivatie voor evangelisatie, het proces van evangelisatie, intimiteit en autoriteit, de doop in de Heilige Geest en tongentaal, hoe je woorden van kennis en wijsheid kunt krijgen, hoe zieken te genezen, hoe je bewust kunt groeien in evangelisatie met kracht en meer!

Studenten krijgen een uur live (online) onderwijs van Matthew Helland, toegang tot meer dan vijf uur online video onderwijs met oefeningen, het handboek Niveau 2, vier weken training als groep, en het boek “Evangelisatie met kracht, gewoon doen!”

Startdata:
6 januari 2022
10 februari 2022
17 maart 2022
21 april 2022
2 juni 2022
1 september 2022
6 oktober 2022
10 november 2022

NIVEAU 3: INTERPRETATIE VAN DROMEN EN VISIOENEN

Meer dan 40 % van de bijbel bestaat uit profetische dromen en visioenen. Vaak weet de gemiddelde gelovige niet wat de Bijbelse betekenis is van deze symbolen. Het leren om dromen en visioenen te interpreteren is een essentieel onderdeel van hedendaagse profetische bediening. Deze cursus is gebaseerd op het boek ‘Je dromen en visioenen begrijpen’ van Jolande Bijl. Hierin worden duizend mogelijke betekenissen van symbolen uit ons dagelijks leven uitgelegd, gebaseerd op de bijbel.

Onderwerpen die aan bod komen zijn: bijbelse betekenis van nummers. Hoe je dromen, visioenen en beelden kunt interpreteren, waarom God spreekt door dromen en veel meer. Je krijgt meer dan 4 uur onderwijs online, een manual, het boek "Je dromen begrijpen", 4 avonden groepstraining, een uur live (online) training van Matt Helland of Jolande Bijl.

Startdata:
11 januari 2022
15 februari 2022
22 maart 2022
26 april 2022
31 mei 2022
6 september 2022
11 oktober 2022
15 november 2022

 

LIDMAATSCHAP

Blijf in beweging en oefen je gaven in een veilige online groep.

 

2 AVONDEN PER MAAND PROFETEREN EN DROMEN UITLEGGEN

LOSSE AVOND: € 12,50

1 MAAND

€ 20

TOTAAL

€ 10 PER AVOND

3 MAANDEN

€ 50

TOTAAL

€ 8,30 PER AVOND

6 MAANDEN

€ 75

TOTAAL

€ 6,25 PER AVOND

12 MAANDEN

€ 125

TOTAAL

€ 5,20 PER AVOND

CURSUS PAKKETTEN

Met en zonder lidmaatschap

MELD JE VANDAAG NOG AAN

Tot 48 uur voorafgaand aan een cursus kun je je aanmelden. Stuur een e-mail naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en een korte motivatie. Daarna maak het cursus geld over op New Life Equip NL95 INGB 0008 0233 14 met een beschrijving van welke cursus je wil doen. Zodra je deelname bevestigd is en we je betaling ontvangen hebben, zullen we je het boek toesturen.

AANBEVELINGEN

"Matt Helland zal je inspireren, bemoedigen en geloof geven dat God ook ónze prediking van het evangelie wil bevestigen met bovennatuurlijke kracht. Ik heb hem leren kennen als een integer,  betrouwbare, nederige, en toegewijde man van God."

- Jan Pool, Oprichter en leider Heartlink

 

"Matt nodigt je uit om te evangeliseren zoals Jezus het deed: met liefde en kracht, door gebruik te maken van profetie, genezing en bevrijding, en door je bewust te zijn van Gods aanwezigheid. Zijn boeken en onderwijs zijn als een gereedschapskist met alle "tools" die je nodig hebt om te bouwen aan het Koninkrijk!"

- Hans Maat, Directeur Evangelisch Werkverband binnen de Protestantse Kerk

"Matthew Hellands onderwijs is een echte aanrader voor heel evangelisch en charismatisch Nederland.

Wat mij aanspreekt is dat hij erin is geslaagd om het gebied van de gaven van de Geest zeer toegankelijk te maken. Zijn onderwijs is toegankelijk en praktisch toepasbaar."

- Machiel Jonker, voorganger pinkstergemeente Sjaloom en 
Voorzitter van de VPE

Matthew & Femke Helland

Sinds 2010 geven Matt en Femke scholen van profetie overal ter wereld. Ze wonen in Amsterdam waar ze twee gemeenten gestart zijn. Ook helpen ze mensen die in de Rosse Buurt van Amsterdam werkzaam zijn samen met Bright Fame en Scharlaken koord. 

School van profetie NIVEAU 1

Profetische activatie

00

Dagen

00

Uren

00

Min

00

Sec

School van profetie NIVEAU 2

Evangeliseren met kracht

00

dagen

00

uren

00

min

00

sec

School van profetie NIVEAU 3

Je dromen, visioenen, en beelden begrijpen

00

dagen

00

uren

00

min

00

sec

ONS HART (DNA) EN MEER

Missie Het opstarten en geven van scholen van profetie wereldwijd. 

Visie De grote opdracht vervullen door het opleiden van profetische Christenen die de liefde, de stem en de kracht van God kenbaar maken. 

Strategie Het creeren van een veilige plek waar studenten en trainers de vrijheid hebben om hun intieme relatie met God  te ontwikkelen en deel kunnen zijn van een gemeenschap waar iedereen aangemoedigd wordt in het luisteren naar Gods stem en het activeren van de gaven van de Heilige Geest. 

Ons hart (DNA) We leven in een intieme verbinding met Gods hart. God is liefde en we verlangen ernaar om elk moment van onze levens in intieme gemeenschap met Hem te leven (Genesis 6:9). We horen het ritme van Zijn hartslag. 

We geloven dat we in staat zijn te doen wat de bijbel zegt dat we kunnen doen. Jezus zegt dat ieder die in Hem gelooft dezelfde werken als Hij kan doen en zelfs grotere (Johannes 14:12) en dat tekenen, wonderen en genezing gepaard gaan met de prediking van Zijn woord (Markus 16:17).

We geloven dat profetie voor iedereen is. Iedereen kan profeteren door elkaar op te bouwen, bemoedigen en te troosten. Ook kunnen we getuigen van Jezus, want getuigen van Jezus is profeteren. (Handelingen 2:17-18, 1 Corinthiers 14:3 en Handelingen 19:10) 

We streven ernaar altijd nederig en vrijgevig te zijn en we plaatsen onszelf vrijwillig onder goddelijke autoriteit.
Onze zekerheid en waarde komt van God. 

We streven ernaar om leerbaar, corrigeerbaar, respectvol en vol vriendelijkheid, liefde en goedheid te zijn.
We concurreren niet met elkaar, maar we vullen elkaar aan. We streven ernaar anderen te helpen om in zijn of haar roeping en bestemming te wandelen. We eren en dienen de lokale kerk. 

We wijzen wettische religie af en omarmen het evangelie van Jezus Christus. Zoals Jezus delen we Gods genade en waarheid (Johannes 1:17). We zijn vrienden van ‘zondaars’ en mensen die afgewezen worden door religieuze mensen
(Lukas 15:2, 7:34). We streven ernaar net zo van anderen te houden als Jezus van ons houdt.

 

GIFTEN

U kunt een gift overmaken naar Stichting New Life Netwerk - IPHC. NL84 INGB 0388 6838 13 t.n.v. "RUAH". Dit is een ANBI. Hartelijk Bedankt!

MELD JE VANDAAG NOG AAN

Tot 48 uur voorafgaand aan een cursus kun je je aanmelden. Stuur een e-mail naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en een korte motivatie. Maak het cursus geld over op New Life Equip NL95 INGB 0008 0233 14 met een beschrijving van welke cursus je wil doen. Zodra je deelname bevestigd is en we je betaling hebben ontvangen, zullen we je het boek toesturen.

Close

Prophesy: Just do it! 

Video Course

Enter your details below and your can get started right away!