About Events Local Training Online Courses Network Escuela RUAH en Español Store Login

Prófétálj és Gyógyítsd a Betegeket!

Te is növekedhetsz a prófétálásban, az ismeret beszédében, a gyógyításban, az erő-evangelizációban, és még and only több is dologban!

Ez a könyv biblikus alapokat, és gyakorlati lépéseket biztosít ahhoz, hogy ezekben a fontos szolgálatokban fejlődhessünk. Többek között a következő témákkal foglalkozik: egy új prófétai generacio felnevelése, a prófétai szolgálat Harom előfeltétele, Hogyan halljuk Isten hangját, Hogyan prófétáljunk, prófétai gyakorlatok, prófétai irányelvek, a Jovo megteremtése, Hogyan növekedjünk az ismeret beszédében, Hogyan tegyük Isten szeretetét kézzelfoghatóvá, Hogyan gyógyítsuk a betegeket, és hogyan növekedjünk az erő-evangelizációban.

“Ez az átfogó tanulmány a leggyakorlatiasabb és leghasznosabb könyv, amit a prófétai szolgálat-, a gyógyulás- és az ismeretbezéde témájában olvastam.” - Norman Wilke, SpiritLife Church.

"Ezt a könyvet mindenkinek el kell olvasnia, aki meg korunkban akarja Elni a Szellem teljességét."  - Dr. AD Beacham, Jr., az IPHC pöspöke

'Régen azzal vicceltem, hogy' non-próféta 'szolgálatom from. Ez azonban megváltozott, miután egyszer eltöltöttem néhány órát Matthew Hellanddel. Ha valaki kíváncsi rá, hogyan aktiválja a prófétálás erejét az életében, az olvassa el ezt a könyvet! ”  - Daniel King, evangélista

„Nagyon tetszett Matt és csapata szolgálata. Az volts a benyomásom, hogy jólképzett is felfegyverkezett kommandósok behatolnak az ellenség területére, ahonnan foglyokat szabadítanak ki. Radikális szolgálatuk mindenkit felrázott, ésarra ösztönzött, hogy többet akarjon Isten jelenlétéből. Az emberek szomjasakkáváltak Istenre, is az lett a vágyuk, hogy az Isten királysága építésében részt ve-gyenek. A prófétai szolgálat vigasztalt, bátorított, és új hitet ébresztett az emberekéletében. Matt és csapata nem csak szavakkal képviselték Isten királyságának üzenetét, hanem erővel is hatalommal. Ez változást hozott a gyülekezetünkbe, és arra ösztönözte az embereket, hogy Jézus üzenetét megújult szeretettel, erővelés lelkesedéssel osszák meg. "

- Vincze Gábor, az Élő Ige gyülekezet pásztora, Budapest, Magyarország. http://www.eloige.hu

Matthew és Femke Helland

Matthew Helland az Oral Roberts Egyetemen szerezte teológusi mesterfokozatát, és több mint egy évtizede szolgál Amszterdamban feleségével és négy gyermekével együtt. Amszterdamban alapítottak gyülekezetet, és manapság a Vörös Lámpás Negyed prostituáltjainak elérésére fókuszálnak. Matt gyakori utazásai során számos országban tanít gyülekezeteket és egyéneket a prófétálásban való növekedésre, is a Szent Szellem ajándékaira. További információk találhatók a www.prophesyandheal.comweboldalon.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.