© 2023 by EMILIA COLE. Proudly created with Wix.com

Te is növekedhetsz a prófétálásban, az ismeret beszédében, a gyógyításban, az erő-evangelizációban,és még ennél is több dologban!

Ez a könyv biblikus alapokat, és gyakorlati lépéseket biztosít ahhoz, hogy ezekben a fontos szolgálatokban fejlődhessünk. Többek között a következő témákkal foglalkozik: egy új prófétai generáció felnevelése, a prófétai szolgálat három előfeltétele, hogyan halljuk Isten hangját, hogyan prófétáljunk, prófétai gyakorlatok, prófétai irányelvek, a jövő megteremtése, hogyan növekedjünk az ismeret beszédében, hogyan tegyük Isten szeretetét kézzelfoghatóvá, hogyan gyógyítsuk a betegeket, és hogyan növekedjünk az erő-evangelizációban.

„Ez az átfogó tanulmány a leggyakorlatiasabb és leghasznosabb könyv, amit a prófétai szolgálat-, a gyógyulás- és az ismeret beszéde témájában olvastam.”– Norman Wilke, SpiritLife Church.

„Ezt a könyvet mindenkinek el kell olvasnia, aki korunkban meg akarja élni a Szellem teljességét.” – Dr. A. D. Beacham, Jr., az I.P.H.C. püspöke

„Régen azzal vicceltem, hogy „non-próféta” szolgálatom van. Ez azonban megváltozott, miután egyszer eltöltöttem néhány órát Matthew Hellanddel. Ha valaki kíváncsi rá, hogyan aktiválja a prófétálás erejét az életében, az olvassa el ezt a könyvet!” – Daniel King, evangélista

„Nagyon tetszett Matt és csapata szolgálata. Az volt a benyomásom, hogy jólképzett és felfegyverkezett kommandósok behatolnak az ellenség területére, ahonnan foglyokat szabadítanak ki. Radikális szolgálatuk mindenkit felrázott, ésarra ösztönzött, hogy többet akarjon Isten jelenlétéből. Az emberek szomjasakkáváltak Istenre, és az lett a vágyuk, hogy az Isten királysága építésében részt ve-gyenek. A prófétai szolgálat vigasztalt, bátorított, és új hitet ébresztett az emberekéletében. Matt és csapata nem csak szavakkal képviselték Isten királyságának üzenetét, hanem erővel és hatalommal is. Ez változást hozott a gyülekezetünkbe, és arra ösztönözte az embereket, hogy Jézus üzenetét megújult szeretettel, erővelés lelkesedéssel osszák meg.”

– Vincze Gábor, az Élő Ige gyülekezet pásztora, Budapest, Magyarország. http://www.eloige.hu

Matthew Helland az Oral Roberts Egyetemen szerezte teológusi mesterfokozatát, és több mint egy évtizede szolgál Amszterdamban feleségével és négy gyermekével együtt. Amszterdamban alapítottak gyülekezetet, és manapság a Vörös Lámpás Negyed prostituáltjainak elérésére fókuszálnak. Matt gyakori utazásai során számos országban tanít gyülekezeteket és egyéneket a prófétálásban való növekedésre, és a Szent Szellem ajándékaira. További információk találhatók a www.prophesyandheal.com weboldalon.